Det är vi som bakar YNGDÉNS knäcke & biscotti
Joakim Yngdén har bakat detta unika bröd sedan 1999 och flyttade sommaren 2010 in i egna ändamålsenliga lokaler i Rosenfors Indiustriområde i Borgholm.
Joakim är 3:e generationen i branschen. Mormor Ebba Svensson startade Ebbas Konditori i Borgholm 1938 och 1974 köpte hon Nya Conditoriet i Borgholm. Där har föräldrarna Birgitta och Göran Yngdén verkat framgångsrikt i 33 år.
Nya Conditoriet har också varit en viktig läromästare för Joakim under de senaste 10 åren. Det står som garant för hans yrkeskunskap och kommer att hjälpa honom i hans strävan att föra familjens bagartradition vidare mot nya spännande mål.
Joakim säljer sitt knäckebröd och biscotti i vackra påsar till delikatessbutiker, gårdsbutiker och restauranger runt om i Sverige. Det fantastiskt goda knäckebrödet, frasigt och sprött med härligt mustig rågsmak har enkla råvaror: mest rågmjöl som blandas med vatten, jäst, salt, linfrö, sesamfrö och solroskärnor.
Skrivet om oss
Ur boken ”Bröd för alla sinnen”